Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Een basalt vensterbank direct online bij NATUURSTEENvakman.nl!

Een prachtige natuursteen vensterbank van basalt, een van de hardste en dichtste natuursteen soorten. Basalt is een mooie donkere en relatief ‘rustige’ natuursteen. De donkere kleurtint (antraciet – zwart), subtiele tekeningen en prachtige structuur zorgt voor een bijzondere combinatie tussen stijlvol en toegankelijk, ideaal voor een modern interieur. U heeft de keuze tussen een gezoete afwerking (meest gekozen), maar ook voor een stoere gevlamde / gebrande afwerking, deze wordt gekenmerkt door een ruw oppervlak. Voor welke optie u ook kiest, een vensterbank basalt bij NATUURSTEENvakman voor de beste prijs!

NATUURSTEENvakman

Een vensterbank van basalt kunt u online bestellen tot een maximale lengte van 240 cm. Wanneer u de lengte invoert (in cm) en op ‘bereken’ klikt wordt de exacte prijs direct getoond. En wenst u een andere afwerking dan aan beide kanten ‘recht afgezaagd’? Geen enkel probleem. In onze eigen natuursteen zagerij kunnen wij maatwerk snel en voordelig realiseren. De volgende afwerkingen kunt u direct ‘mee bestellen’ voor een vaste scherpe prijs; Één kant in verstek gezaagd (45 graden hoek)., twee kanten in verstek gezaagd (45 graden hoek), eén kant met een hoek uitgezaagd, twee kanten met een hoek uitgezaagd en eén kant in verstek gezaagd + één kant met een hoek uitgezaagd.

Selecteer de gewenste optie (met een muisklik) en de prijs wordt automatisch aangepast. Indien u kiest voor een optie anders dan ‘recht gezaagd’ kunt u vervolgens in een invoerveld de gewenste specificaties invullen. Bekijk hiervoor eerst de aanleverspecificaties. Vul hierbij het gewenste type + de juiste maten in. Wij zagen uw vensterbank vervolgens in eigen natuursteen zagerij perfect op maat.

Meer informatie over Basalt

Basalt is een mooie donkere en relatief ‘rustige’ natuursteen. Met haar donkere antraciet (grijs – zwart) kleurtint en subtiele accenten en tekeningen een toegankelijke natuursteensoort en passend in een grote diversiteit aan interieurstijlen. Basalt, de meest donkere natuursteensoort, is een mafisch vulkanisch stollingsgesteente en wordt gevormd door de stolling van lava. Omdat de stolling van lava aan het aardoppervlakte plaatsvindt, valt basalt binnen de natuursteen categorie ‘uitvloeiingsgesteenten’. De kleur van basalt is dan ook meestal donkergrijs (antraciet) of zwart. Basalt is een van de hardste (en dichtste) natuursteen soorten en is dan ook erg duurzaam, krasbestendig, vorstbestendig, zuurbestendig en ook kleurvast, oftewel minder gevoelig voor verkleuring.