Wonen & Tuin

adem het goede leven in

De Lay Z Spa mini

lay z spa mini

Lees hier over heerlijk ontspannen in een eigen jacuzzi. 2020 staat bekend als het coronajaar waarbij velen allerlei zwembadjes gingen huren of kopen, en daardoor kun je stellen, ontspannen in de eigen achtertuin is ontdekt. Omdat dit een blijvertje zal zijn, wordt het tijd om te investeren in kwaliteit en de Lay Z Spa mini is daarvan een goed voorbeeld.

lay z spa mini

Goede kwaliteit voor een lage prijs

Zoals altijd met het gat in de markt, ook discounters duiken erin. Naast goede kwaliteit privézwembadjes werden er online en in fysieke winkels simpele PVC badjes met een frame verkocht voor onder de honderd euro. Terwijl er ook demontabele zwembaden zijn van achthonderd euro, en die zijn wat uitgebreider met een pomp en trapje. Maar wat blijft staan is dat het prijsverschil gigantisch groot is. Aan de ene kant wil je niet teveel betalen, maar anderzijds wil je wel iets wat zo duurzaam is dat het meerdere seizoenen meegaat zonder defecten. De Lay Z Spa mini is dan juist die goede middenweg. Dat PVC badje met frame van onder de honderd euro, daarvan moet je blij zijn als het net een zomerseizoen volmaakt. Een zwembad van achthonderd euro in de tuin is ook weer niet nodig om tijdens zomerse hitte te ontspannen. De Spa Lay Z is precies die mooie middenweg.

Alles om de opblaasbare jacuzzi lang mee te laten gaan

De Spa Lay Z is een hele serie. Naast de mini is er ook nog de Bali, Havana, Paris, Helsinki, Honolulu, Ibiza, Bahamas, Cancun, en St. Moritz. Om te onderstrepen dat de opblaasbare jacuzzi lang mee moet gaan kun je voordelig van die foam tegels mee bestellen. Dan zal geen scherp steentje zich door de opblaasbare jacuzzi boren als deze gevuld wordt met water. De keuze tussen de modellen is persoonlijke smaak. Spa Paris heeft een hele neutrale lichtgrijze kleur, en dat maakt het tot een model wat bij alles past. De Helsinki lijkt wel van hout, en zo heeft Spa een jacuzzi voor iedereen, met mogelijk Lay Z mini als beste.