Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Idee: verticale garagedeuren

1.1Vandaag een bericht over de verticale garagedeuren die hier aan huis geplaatst zijn. Ditmaal dus niets over het interieur, daar waar ik eigenlijk veel meer vanaf weet, maar een bericht over het exterieur. Het is een terrein dat nog relatief nieuw voor me is en waar ik nog niet erg gewend ben – geen wonder dus dat ik een extern bedrijf inschakelde voor de toch zeer specifieke te verrichten werkzaamheden.

Fantastisch resultaat van de schuurdeuren

Dit bedrijf betreft Different Doors, een firma die ik oprecht kan aanraden. Ze hebben prachtig werk verricht aan de schuren die ik achter het huis heb staan en waar al lange tijd niets aan gebeurd was. Aan de hand van enkele foto’s zal ik mijn aanbeveling illustreren. Kijk maar eens mee naar de volgende foto’s die er tijdens het proces van gemaakt zijn.

122

Dit is een gedeelte van de enorme schuur dat aangepakt is – en kijk eens naar het resultaat. Voordeel is dat het niet alleen een representatieve maar ook een zeer werkzame schuur is geworden nu, ik kan hier eindelijk de door mij zo lang gewenste activiteiten in uitvoeren. De isolatie van de deuren is namelijk perfect en dus krijg je het binnen tenminste fatsoenlijk warm gestookt. Bovendien is dit soort verticale garagedeuren volledig voorzien van de nieuwste technieken ter bediening en bovendien bescherming. 

113

Extra voordeel haal ik ook uit bovenstaande schuurdeuren, over de breedte van het pand. Erg prettig dat zich hierin bovendien ramen bevinden en dat het geheel in een keer verticaal opgeschoven kan worden. Het kan volledig opgetrokken worden, wat betekent dat je er gemakkelijk grote voertuigen in kwijt kunt. Bovendien is het uiterlijk van ook weer deze deur op z’n zachts gezegd fantastisch te noemen.