Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Ik had een installatiebedrijf Wassenaar nodig

logolommersklklAl een geruime tijd zijn wij druk bezig met het totaal renoveren van onze woning. Onze zolder hebben we al gerenoveerd en nu in de eerste verdieping aan de beurt. Wijzelf kunnen natuurlijk zelf een hoop maar een badkamer geheel renoveren is niet bepaald voor ons weggelegd. Dankzij het feit dat ik op het internet al een hoop aan informatie heb gevonden om het toch zelf te doen heeft mijn partner er even een stokje voor gestoken. Hij vond het zelf een te grote risico om dit zelf te doen waardoor ik voor hem op zoek moest naar installatiebedrijf Wassenaar en omstreken. 

Goede servicevloerverwarming2-300x225

Bij het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van installatiebedrijf Wassenaar of beter gezegd: Lommers loodgieter- installatiebedrijf. Dit bedrijf kan veel voor onze badkamer betekenen waardoor we niet konden wachten om hun ervoor in te huren. Het feit dat hun het voor mekaar krijgen om onze badkamer zo te maken zoals wij het zelf willen doet ons al goed en dan heb ik nog niet gesproken over de kosten. Dit bedrijf is namelijk het eerste bedrijf die geen extra kosten mee berekenen. Dit geeft mij sowieso al een prettig gevoel, ook mijn partner vindt het prettig om te zien dat het een stuk voordeliger kan als dat ik elders gezien had! Goedkope kosten voor hoogwaardig kwaliteit maakt het mogelijk ! toilet-225x300