Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Online shoppen bij Decofeelings

Inrichten van een woning kan soms lastig zijn. Zaken als smaak, budget en overvloed aan keuze kunnen je mening beïnvloeden. Daarnaast dient er vaak ook rekening gehouden te worden met eventuele huisgenoten. Jullie hoeven natuurlijk niet hetzelfde mooi te vinden qua inrichting en wellicht zijn er al kinderen of kinderen op komst, waarvoor niet ieder meubelstuk even praktisch is. Gelukkig is het tegenwoordig ook heel vaak mogelijk om online alvast te oriënteren en zelfs de aanschaf kan online verlopen. Neem eens een kijkje op de website van Decofeelings. Hierop is veel moois te vinden voor veel verschillende aspecten binnen de inrichting van een woning. Denk hierbij aan kasten, tafels en stoelen, maar ook lampen en kapstokken.

Waarvoor wordt de ruimte gebruikt?

Bij het inrichten van een woning is het belangrijk dat spullen op elkaar zijn afgestemd en natuurlijk passen in de ruimte. Vooral de woonkamer is een belangrijke ruimte in een huis. Dit is de plek waar het hele gezin samen komt, waar bezoek verblijft en waar wordt ontspannen. Maar wellicht wordt er bij jullie ook gegeten in de woonkamer of wordt er huiswerk gemaakt. In plaatst van direct beginnen met het aanschaffen en neerzetten van nieuwe meubelstukken is het dan ook verstandig om met alle gezinsleden samen te zitten en na te gaan waar de woonkamer aan moet voldoen. Moet er een eettafel komen? Een bank? En met hoeveel personen moet er tegelijkertijd op die bak gezeten kunnen worden? Het kan handig zijn om een lijstje te maken van de spullen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat de woonkamer aan iedereen zijn verwachtingen voldoet. Natuurlijk is het dan al mogelijk om via de website van Decofeelings al even te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Maak alles passend

Misschien had je op de website van Decofeelings al mooie eettafel stoelen gezien. Aan de hand van het lijstje kan je nagaan hoeveel er nodig zijn. Om ruimte te besparen is het natuurlijk ook mogelijk om te kiezen voor stoelen die richting het zitgedeelte verschoven of redenen kunnen worden. Op deze manier wordt er ruimte bespaard omdat de bank niet zo groot hoeft te zijn. Pas dit soort zaken gelijk aan op het lijstje en kijk verder op de website van Decofeelings om te kijken of de eettafel stoelen die je had gevonden ook werkelijk aan deze eisen voldoen. Het prettige aan het oriënteren via de website van Decofeelings is dat het mogelijk is om direct vragen te stellen middels de chatfunctie. Het is dan ook mogelijk om het heel inzichtelijk te maken wanneer je een plattegrond van je woonkamer hebt om daar kartonnen meubels op schaal gemaakt in te leggen. Deze zijn een stuk makkelijker te verplaatsen dan echte meubelstukken en kan je goed zien hoe vol de ruimte komt te staan.

Over smaak valt niet te twisten

Voorkeur voor een bepaalde stijl is voor iedereen persoonlijk. Ga samen eens achter de website van Decofeelings zitten en geef aan wat je mooi vindt. Geef hierbij ook aan wat dan precies en onderbouw deze argumenten met praktische voorbeelden, vaak dient een meubelstuk namelijk niet alleen mooi, maar ook gebruiksvriendelijk te zijn. Wanneer je klaar bent kan je man, vrouw, vriend of vriendin hetzelfde doen. Wanneer jullie het daarna samen overleggen kunnen jullie aangeven waarom je dingen juist niet mooi vindt en wat dan precies niet. Wellicht kunnen jullie zo al wat dichter tot elkaar komen. Soms komt er zelfs een derde optie naar voren welke jullie wel beide mooi vinden. Het kan ook helpen om dit proces te laten verlopen via een moodboard. Wanneer jullie beide plaatjes van de website van Decofeelings printen van dingen die je zelf mooi vindt en deze op een bord plakken zie je al snel wat wel en niet bij elkaar past. Misschien zijn er dan zelfs al gelijkenissen te vinden. Neem dit dan als startpunt.

Laat je adviseren

Bij Decofeelings is het dus altijd mogelijk om een chatverbinding te starten. Dit is natuurlijk erg handig om advies in te winnen, bijvoorbeeld opvragen van maten en levertijden. Daarnaaast werkt het zoeken via de website van Decofeelings ook erg prettig, eigenschappen, materiaal en vorm kunnen al gelijk worden aangegeven in de zoekfunctie en op die manier blijven de opties over die je mooi vindt. Wanneer je deze zoekfunctie naar jullie beide smaken toepas, dan komen er misschien wel items naar voren welke jullie zelf niet direct had uitgekozen, maar wel past binnen beide moodboards.