Wonen & Tuin

adem het goede leven in

Prachtige douchekranen gescoord

sani5 sani3Een tijdje terug heeft mijn moeder haar toilet en badkamer laten verbouwen en hier vroeg ze mijn hulp bij omdat ze weet dat ik het vaker heb gedaan en het erg leuk vind om te doen ook nog eens. Ik ging online opzoek naar douchekranen die goed bij haar moderne stijl zouden passen en die vond ik uiteindelijk bij de hiervoor gelinkte website. Ik kon ze hier aanschaffen voor een redelijke prijs en ze konden precies bieden wat mijn moeder zocht en daarom besloten we ze hier te bestellen. Het zou ons geld schelen in vergelijking met de andere aanbieders en nu hadden we nog mooiere kranen die kwalitatief hoger staan.

Het was een verstandige keuze

sani4 We besloten de douchekranen die we nodig hadden te bestellen bij Sanitair online en we zijn hier achteraf zo ontzettend blij mee. Na enkele dagen nadat we de bestelling hadden geplaatst kregen we ze binnen, we gingen gelijk aan de slag en een van mijn moeders vrienden hielp ons mee omdat hij al de nodige ervaring had als bouwvakker en loodgieter. Hij installeerde de kranen voor ons en zei dat het eigenlijk een eitje was omdat ze zo makkelijk te gebruiken en installeren waren. Mijn moeder gebruikt de kraantjes nu al zo’n paar maanden en ze is er erg tevreden mee, ze heeft meerdere positieve reacties gehad erover van mensen die de verbouwing hebben gezien.